Pakkeløsningen til lokale virksomheder: Webdesign, SEO og Sociale Medier

Min pakkeløsning med webdesign, søgeoptimering og sociale medier dækker de vigtigste behov for lokale virksomheder på internettet. Jeg har gennem årene haft stor succes med placering af alle typer virksomheder i vigtige google søgninger, herunder: advokater, tømrere, malere, tagdækkere, tandlæger, bedemænd, gartnere, revisorer, autoværksteder, bilforhandlere, låsesmede, el-installatører, VVS’er, psykologer og mange flere. Fælles for disse virksomheder er, at de henvender sig til kunder i et lokalt område, hvor det er vigtig, at de dukker op på side ét i en Googlesøgning.

Jeg gør din virksomhed synlig i lokale søgninger!

Min pakkeløsning for lokale virksomheder kommer hele vejen rundt om markedsføring på internettet. Pakken består af alle de ting, der er vigtige, for at din hjemmeside brænder igennem i dit lokalområde:

12-20.000 kr. for en komplet pakke

Prisen for ovenstående ligger ofte et sted mellem 12-20.000 kr. eksklusive billedmateriale. Men prisen vil variere afhængigt af den enkelte opgave. F.eks. afhænger det af:

 

10 stærke grunde til at vælge mit webbureau

Undervejs i forløbet med webdesign og søgeoptimering får vi en god snak om, hvordan vi mest effektivt tiltrækker din målgruppe via søgemaskiner – og ikke mindst hvordan vi får de købeklare kunder til at kontakte dig, når vi har fået dem ind på din hjemmeside.

10 stærke grunde til at vælge mit webbureau

 

Kontakt mig for en komplet webløsning til at gøre din virksomhed synlig i lokalområdet