10 stærke grunde til at vælge mit webbureau

Jeg har gennem mere end 20 år leveret betydelige resultater inden for webdesign, SEO-optimering og online markedsføring for en bred vifte af danske, udenlandske og internationale kunder. Udtalelser som “Et fantastisk forløb,” “Vi tidoblede besøgstallet,” og “Det tætte samarbejde gav resultater” er typiske udsagn fra mine tilfredse kunder.

 

Jeg skaber succes for din virksomhed fordi:

1. Jeg sætter mig grundigt ind i din virksomheds forhold

Inden jeg begynder at arbejde på din hjemmeside, er det afgørende for mig at forstå din virksomheds dynamik og dine kunders behov. Når du vælger mit webbureau, kan du forvente en omfattende spørgerunde, hvor jeg ønsker at forstå dine produkter, serviceydelser, rutiner, kundeprofil, konkurrencesituation og ikke mindst dine fremtidsplaner. Den viden fastholder og udbygger jeg i vores fremtidige snakker.

2. Jeg taler et sprog du kan forstå

Jeg har arbejdet med markedsføring i mange år og i mange forskellige brancher. Min erfaring er, at resultaterne kun bliver bedre, hvis jeg ikke anvender fremmedord – så det gør jeg (næsten 🙂 ) ikke.

3. Jeg er din faste kontaktperson – både nu og fremover

Er du træt af at skulle forholde dig til skiftende kontaktpersoner hos dit webbureau? Hos Online WebDesign vil du altid have mig som din  dedikerede kontaktperson – også næste år – og næste år igen.

 

…men ikke nok med det:

 

4. Hos mig har du kun én leverandør til alt det vigtige

Min pakkeløsning inden for webdesign, søgemaskineoptimering, og sociale medier dækker de grundlæggende behov for små og mellemstore virksomheder. Uanset om det er brug for fotos til illustrationer, opstart af en mailingliste eller oversættelse af hjemmesiden til andre sprog, håndterer jeg det hele.

5. Jeg skriver dine tekster

Et godt webbureau skal også kunne skrive tekster, der både sælger og fanger søgemaskinernes opmærksomhed. Jeg sikrer, at teksterne er optimerede til Google, engagerer de besøgende og tiltrækker nye kunder. Er du selv god til at skrive, giver jeg råd om, hvordan du bedst udnytter teksternes potentiale i online sammenhæng.

6. Jeg gør dig synlig på nettet

Jeg har arbejdet med søgeoptimering siden Google kom til verden. Jeg har undervist i emnet og praktiseret det for mine kunder i mere end 20 år – og jeg følger udviklingen løbende. Som supplement kører jeg toptunede, betalte Google annoncekampagner for mine kunder.

 

…og du vil oven i købet opleve, at:

 

7. Det er gennemskueligt, hvad jeg laver

Du er altid fuldt informeret om, hvad jeg foretager mig og hvorfor. Jeg sørger som webbureau for, at du er inddraget, når jeg designer og Google optimerer din hjemmeside. Undervejs får vi en god snak om, hvordan vi mest effektivt tiltrækker og fastholder kunder på din hjemmeside. Når når jeg sender dig en regning, kan du altid punkt for punkt se, hvad jeg har foretaget mig.

8. Jeg er altid klar med en dugfrisk situationsanalyse

Jeg sørger altid for at installere effektive statistikværktøjer på din hjemmeside. Derfor er jeg til enhver tid klar med en analyse af udviklingen for din hjemmeside. Når du ringer til mig, kigger jeg ned i statistikkerne, og giver dig en hurtigt en status på, hvordan det er gået for din hjemmeside siden vi sidst talte sammen.

9. Du har fuld kontrol over din hjemmeside

Når jeg har sat din ny hjemmeside er gået i luften, sender jeg dig koder til redigering af indholdet, samt koder til Google værktøjer, jeg har implementeret. Hvis du ønsker det, laver jeg også en lille letforståelig manual til redigering af hjemmesiden.

 

… OK – men, det lyder da dyrt?

 

10. Nej, det er ikke særlig dyrt når du får rigtig meget for pengene!

Mine hjemmesider koster typisk mellem 12 og 20.000 kr. for en pakke, som indeholder alt det ovenstående – og det er jo ikke særlig meget, når du hos mig får tryghed, som bygger på mine mange års ekspertise i at gøre virksomheder succesfulde på internettet.

 

Er du en “lokal virksomhed”?

Har du en virksomhed, som har speciel brug for at være Google-synlig i dit lokalområde, så tag et kig på min pakkeløsning med webdesign, søgeoptimering og sociale medier, som kan gøre dig ekstra synlig lokalt.

Se mere om pakkeløsninger til lokale virksomheder

 

Kontakt mig for en komplet løsning med webdesign, søgeoptimering og webannoncering til din virksomhed